Exam. berider Martin Korsbæk- Berider/daglig leder.

I sommeren 2018 blev jeg udlært berider og har erfaring fra forskellige læresteder.
I 2015 blev jeg Exam. træner hos Stald BM v. Bjarne Mark Jensen hvor jeg fik bred erfaring i arbejdet med ungheste og stævnedeltagelse.
I 2016 var jeg ansat på Katrinelund Hingstestation, hvor jeg beskæftigede mig med ridning og uddannelse af salgsheste, samt mønstring og fremvisning af hingstene.
I 2018 er jeg blevet udlært Exam. Berider hos Priess Stutteri v. Per Skjærbæk. Hvor jeg har arbejdet med uddannelse af dressur heste og stævnedeltagelse.

Jeg har i min lærertid, bla. opnået:
-Uddannet heste på Intermediare niveau
-Deltaget i DRF Ungheste Championat, samt finalen i Odense
-Deltaget i Egnethedstest, samt redet DV unghestechampionat i Herning
-Modtaget Hestens Værns mønstrings medalje i år 2017
-Fremstillet hingste ved DV hingstekåring i Herning
-Deltaget ved stævner på Nationalt niveau, samt et utal af stævner på C-plan.

Exam. Berider Martin Korsbæk tilbyder:

-Enetimer til 250,-
-Uddannelse og ridning af dressurheste
-Deltagelse ved Stævner, Championater, Egnethedstest mv.
-Klargøring og fremvisning ved kåring
-Kommission
-Undervisning og kurser i Dressur   
                                                                                                                          

KorsbaekDressage holder til i skønne omgivelser på Sydthy Rideklub i Hurup-Thy. Hvorfra jeg tilbyder ridning og undervisning i super forhold, med gode ride faciliteter og fine foldmuligheder. Tjek faciliteter på www.sydthyrideklub.dk

Kontakt mig endelig på 28597917 og få en snak om dine behov og ønsker

.martin korsbæk ridebillede 2.jpg

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Beskrivelse af vores freelance spring træner:

Tommy Christensen født 1978 
Jeg har redet siden jeg var 11 år og har været hesteejer og springrytter siden jeg var 12 år. Har i årenes løb redet over 100 forskellige heste, både ungheste og konkurrenceheste. Dette giver mig en bred erfaring og ikke mindst en evne til meget hurtigt at læse en hests psyke og kvaliteter iøvrigt.
Jeg har trænet hos Patrick Ryden, Lars Uggerby, Jan Søgård,  Bjarne Mark og Andreas Kunnemann og ikke Mindst Hans Jørgen Hoeck som er den læremester der helt klart har betydet mest for min ridning og især forståelsen af den klassiske grundridning, som iøvrigt er basis for al træning af hestene i min stald den dag i dag. Ingen hokus pokus her.  
Jeg er aktiv rytter på middelsvært niveau i springning og  la niveau i dressur. Det er dog springningen der er min stærke side, hvor jeg har stor erfaring med uddannelse af såvel heste som ryttere.  Jeg har den helt klare holdning at uddannelse af såvel heste som ryttere tager tid, der findes ingen hurtig genvej. En meget vigtig ting er at der skal tages stor hensyn til hestens/rytterens individualitet, såvel fysisk som mentalt. Det der kan være perfekt til en kan være katastrofalt for en anden. Derudover mener jeg at hverken heste eller ryttere skal presses til et højere niveau end evner og lyst rækker. 

spring træner.jpg

Tommy Christensen på  Darco TC( sort hingst, 160 cm. født i år 2000) 

 ******************************************************************************************************